Δικαιοσύνη: Απόφαση «χάδι» για πρώην Δήμαρχο... Βαρύς ο πέλεκυς για Σώρρα


Πρώην Δήμαρχος υπεξαιρεί 280.000€ ΔΗΜΟΣΙΟΥ Χρήματος... και τρώει 5 χρόνια φυλακή ...αλλά δεν πάει μέσα ...Θα εξαγοράσει την ποινή και θα πληρώνει και σε δόσεις. Ούτε φυσικά θα του στερήσουν τα πολιτικά δικαιώματα καθώς δεν αναφέρεται τίποτα σχετικό.

Ο Σώρρας κατηγορήθηκε για απάτη 100.000€ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ Χρήματος κι έφαγε 8 χρόνια φυλακή χωρίς αναστολή, που πρέπει να εκτίσει και στέρηση πολιτικών δικαιωμάτων για 5 χρόνια.
Είναι προφανές ότι ο Σώρρας είχε πιθανότητες να μπει στη Βουλή κι η Δικαιοσύνη είπε να δώσει ένα χέρι στο Σύστημα, να σκορπίσει το κοπάδι του για να να επιστρέψει στα γνωστά μαντριά, ώστε η "Δημοκρατία" να φέρει τα "σωστά" αποτελέσματα στις επόμενες εκλογές. 
Φαίνεται ότι αρκετοί Έλληνες προσπαθούν να εκδικηθούν το Σύστημα... βάζοντας στη Βουλή τη Σάρα και τη Μάρα, μήπως κι επέλθει το χάος και άρα η ευκαιρία για ανατροπή.


Η ποινή της πενταετούς κάθειρξης μετετράπη σε χρηματική και το ποσό θα αποπληρωθεί σε δόσεις

Σε κάθειρξη 5 ετών καταδικάσθηκε χθες από το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Πατρών ο πρώην Δήμαρχος Αμαλιάδας Δημήτρης Κράλλης.
Ο κ. Κράλλης καταδικάστηκε με ομόφωνη απόφαση για τις κατηγορίες της υπεξαίρεσης σε διάφορες περιπτώσεις στο Δήμο, κατά την περίοδο στην οποία ήταν Δήμαρχος, αλλά ο ίδιος όπως και προηγουμένως, έτσι και τώρα επανέλαβε την θέση του ότι δεν έχει καμία σχέση με αυτές τις κατηγορίες.
Πάντως και η δίκη σε δεύτερο βαθμό (Πρωτόδικα είχε καταδικασθεί σε 7 έτη και είχε ασκήσει έφεση) βασίσθηκε σε πολυσέλιδο πόρισμα Οικονομικού Επιθεωρητή που έκανε τους ελέγχους.
Η ποινή της πενταετούς κάθειρξης μετετράπη σε χρηματική και το ποσό θα αποπληρωθεί από τον κ. Κράλλη σε δόσεις. Συνήγορος πολ. αγωγής ήταν ο κ. Αναστάσιος Τζουανόπουλος και υπεράσπισης ο κ. Δημήτρης Τσοβόλας.
Πηγή: www.patrisnews.com
Πηγή: amaliadanews.gr

Πηγή: iefimerida.gr




Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes