Τι γνωρίζει το Μαξίμου για την «DORELITA» και τα 500.000,00 δολάρια; [Μέρος Α']


Αλήθεια τι γνωρίζει το Μαξίμου για την εταιρεία «Dorelita» και τα 500.000 δολάρια για κάλυψη κόστους υπηρεσιών για την «ανάπτυξη και βελτίωση των σχέσεων με την Αμερικανική Κυβέρνηση, το Κογκρέσο και τους Αξιωματούχους της»; Από το Κολωνάκι στην Αμερική πετάνε εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια... Αλήθεια πως γίνεται αυτό εν μέσω capital control;

Του Μανώλη Χατζησάββα

Τι ξέρει το Μαξίμου του Αλέξη Τσίπρα για την εταιρεία «Dorelita», μήπως γνωρίζει κάτι η ΕΥΠ του Γιάννη Ρουμπάτη;
Ποιος ξέρεις να μας πει, γιατί και για ποιους λόγους η Εταιρεία «Ντορελίτα» πληρώνει 500.000,00 δολάρια ετησίως τους Αμερικανούς της εταιρείας McKeon Group ως μεσάζοντες για να συνδράμουν στην ανάπτυξη και βελτίωση των σχέσεων με την Αμερικανική Κυβέρνηση, το Κογκρέσο και Αξιωματούχους της, κάνοντας απλά και μόνο τηλεφωνήματα;
Ως ιδιοκτήτης της εταιρείας εμφανίζεται ο «γνωστός» δικηγόρος Ηρακλής Φιδετζής και δηλώνει ως διεύθυνση Αθηνών την Οδό Πατριάρχου Ιωακείμ, αριθμ. 30, στο Κολωνάκι.


Σύμφωνα με τις Κυπριακές Αρχές ο κ. Ηρακλής Φιδετζής εμφανίζεται ως διευθυντής της εταιρείας.


Στην ίδια διεύθυνση στο Κολωνάκι στεγάζεται και η Δικηγορική εταιρεία ΑΠ. ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ – Ν.Κ. ΧΛΕΠΑΣ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ”, γνωστή από την πολύκροτη υπόθεση ανάθεσης των υποθέσεων των Δήμων Λαυρεωτικής και Αρταίων, που εμπλέκετο ο Γιώργος Κατρούγκαλος με την τότε επωνυμία αυτής «Απ. Παπακωνσταντίνου – Γ. Κατρούγκαλος – Ν. Χλέπας & Συνεργάτες».
Ένα συβμόλαιο με την επισήμανση Αποκλειστικό & Εμπιστευτικό Έγγραφο - Συμφωνία κάπου εκεί στην Αμερική «τράβηξε» την προσοχή μου!






Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook, Twitter και Linkedin

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes