Αλήθειες και ψέμματα για το 1821 κι ερωτήματα που δεν θέτει κανείς


Κατά καιρούς ακούστηκαν πολλά αιρετικά σχετικά με την επανάσταση του 1821, αλλά και με το Μακεδονικό. Ακούσαμε ότι οι πρωταγωνιστές της Ελληνικής Επανάστασης ήταν κανονικοί κλέφτες κι Αλβανοί στην καταγωγή κι ο Διονύσιος Σολωμός ήταν Εβραίος κι όχι Έλληνας. Τέλος ακούσαμε, ότι οι Μακεδονομάχοι ήταν κάτι σαν τους τζιχαντιστές. 



Σε όλα αυτά ...οι πατριδέμποροι αντέδρασαν απλά και μόνο για να υπερασπιστούν το «εμπόρευμά» τους με τη βοήθεια του οποίου εκλέγονται και πλουτίζουν ως πολιτικοί του πατριωτικού δήθεν χώρου, ή πουλάνε βιβλία και πλουτίζουν από συγκεκριμένο αγοραστικό κοινό. Κι επειδή αυτοί οι πατριδέμποροι είναι εξίσου προδότες και πράκτορες, εννοείται ότι σε ό,τι αιρετικό ακούστηκε ή γράφτηκε... δεν απάντησαν ποτέ με επιστημονικά επιχειρήματα και δεν έθεσαν ποτέ τα παρακάτω ερωτήματα που θα ξεσκέπαζαν ΟΛΗ την αλήθεια κι όχι τη μισή.


Σε μία χώρα υποδουλωμένη σε τοκογλύφους ...πριν καν αποκτήσει Σύνταγμα... ό,τι γράφεται ως επίσημη ιστορία εννοείται ότι ΔΕΝ μπορεί να επιτίθεται στους τοκογλύφους-δανειστές μας. Δεν γίνεται με τα δικά τους δανεικά λεφτά να γράφονται σχολικά βιβλία που να τους στοχοποιούν. Κάπως έτσι απαγορεύεται μέχρι σήμερα ΚΑΘΕ αναφορά στο όνομα των Rothschild ...που είναι κορυφαίας σημασίας σχεδόν για κάθε επανάσταση και κάθε πόλεμο εντός κι εκτός Ευρώπης. 
Ούτε οι δεξιές, ούτε οι αριστερές κυβερνήσεις δεν τόλμησαν ποτέ να ονομάσουν τους επικυρίαρχους, γιατί είναι όλοι τους πράκτορες των δανειστών. Ποτέ και κανένας δεν αποκάλυψε στους πολίτες ότι η Εθνική Τράπεζα δεν ήταν Εθνική και ότι η Τράπεζα της Ελλάδας δεν είναι Ελληνική και δεν είναι καν κρατική!
Πόλεμος σημαίνει πολύ χρήμα και κράτη χρεωκοπημένα από την ίδρυσή τους, όπως η Ελλάδα ...ξεκινούσαν ακόμα κι επιθετικούς πολέμους ...εκβιαζόμενα από τους παντοδύναμους δανειστές τους. 
Τα ερωτήματα-καταλύτες λοιπόν που δεν θέτουν ποτέ ...ούτε οι πατριδέμποροι, ούτε οι δήθεν τολμηροί αποδομητές της Ιστορίας ...είναι τα παρακάτω:
Αν οι κλέφτες (με μικρό κάπα) ήταν κοινοί εγκληματίες που σκότωναν για το χρήμα ...και θα συμφωνήσω ...να μας πουν τότε ...ποιος τους πλήρωσε, ποιος τους εκπαίδευσε, ποιος τους εξόπλισε και τους παρείχε απόρρητες πληροφορίες και δίκτυα αγγελιοφόρων, ώστε να τολμήσουν να επιτεθούν σε έναν οργανωμένο τακτικό στρατό μίας αυτοκρατορίας; 
Αν οι περισσότεροι επαναστάτες του 1821 ήταν Αλβανοί κι όχι Έλληνες και θα συμφωνήσω ότι ήταν ...τότε ποιος τους πλήρωσε, τους εξόπλισε και τους εκπαίδευσε να πολεμήσουν για την απελευθέρωση ενός ξένου έθνους, με άλλη θρησκεία και άλλη γλώσσα; 
Μήπως οι ίδιοι τραπεζίτες που πλήρωσαν Τυνήσιους ή Τσετσένους να πολεμήσουν για τον «εκδημοκρατισμό» της Συρίας;


Αν ο Διονύσιος Σολωμός ήταν Εβραίος κι όχι Έλληνας που δεν ήξερε καν Ελληνικά ...με το οποίο επίσης συμφωνώ ...τότε ποιος είχε τη δύναμη και την εξουσία να επιβάλλει έναν ΜΗ Έλληνα και ΜΗ χριστιανό ως εθνικό ποιητή των Ελλήνων Χριστιανών, χωρίς να αντιδράσει κανένας Έλληνας με πολιτική εξουσία;


Να μας πουν ποιος επέβαλε στους Έλληνες ...τον διεφθαρμένο Ναύαρχο Κόχραν, μπλεγμένο σε τεράστια χρηματιστηριακή απάτη στο Λονδίνο.
Θα μας πουν την αλήθεια για το εικονικό δάνειο που αφορούσε φρεγάτες που δεν παραλάβαμε ποτέ;


Αν οι Μακεδονομάχοι ήταν κάτι σαν τους σημερινούς τζιχαντιστές ...δηλαδή φιλοδυτικοί κι εγκληματίες μισθοφόροι που πολεμούν τους φιλορώσους ...και θα συμφωνήσω ...τότε να μας πουν ...ποιος τους πλήρωσε, τους εκπαίδευσε και τους εξόπλισε να πολεμήσουν τους Βούλγαρους αντάρτες, ώστε να μην αποκτήσει πρόσβαση στο Αιγαίο η φιλορωσική Βουλγαρία. Συνυπολογίζοντας πάντα ότι οι Έλληνες είναι φιλορώσοι ...σε αντίθεση με τους τοκογλύφους. Μήπως τους Μακεδονομάχους χρηματοδοτούσαν τα ίδια ακριβώς συμφέροντα που σήμερα πληρώνουν μέσω ΜΚΟ και υποτροφιών διανοούμενους-πράκτορες που δήθεν αποδομούν τους Εθνικούς Μύθους, αφήνοντας εκτός κάδρου τα ξένα αφεντικά τους; 
Αν το Ελληνικό Έθνος είναι δημιούργημα ξένων διανοούμενων ή ποιητών του Διαφωτισμού ...ποιος είχε την εξουσία να επιβάλλει σε μορφωμένους ανθρώπους να δημιουργήσουν αυτό το «φανταστικό» έθνος; Και ποιος είχε την εξουσία να επιβάλλει αυτόν τον «μύθο» στην Ελληνική Παιδεία, για δύο αιώνες, χωρίς την παραμικρή αντίδραση κάποιου πολιτικού; 
Με αυτήν την άποψη διαφωνώ όμως ...γιατί υπάρχουν σοβαρές αποδείξεις ότι οι κάτοικοι της Ελλάδας θεωρούνταν Έλληνες ...πολύ πριν την Επανάσταση του 1821. 
Έλληνα θεωρούσαν τον El Greco όλοι στην Ευρώπη και Έλληνες θεωρούσαν τους Μανιάτες που μετανάστευσαν το 1676 στην Κορσική στο Ajaccio και αργότερα στο Cargese.


Την Ελλάδα αναφέρουν ως χώρα και τους Έλληνες ως κατοίκους της ακόμα και οι ταφόπετρες πολεμιστών Βίκνγκ που υπάρχουν στις Σκανδιναυικές χώρες... από το 1100 μ.Χ. κι ας μην υπήρχε επίσημο Ελληνικό Κράτος. 


Αν όντως τα σχολικά βιβλία εμπεριέχουν εθνικούς μύθους ...με το οποίο επίσης συμφωνώ ...τότε να μας πουν ποιος είχε την εξουσία να γεμίσει τα σχολικά βιβλία με παραμύθια και να απαγορεύσει οποιαδήποτε αναφορά στους Rothschild.
Αντ' αυτών όμως ...οι πατριδέμποροι δεν απαντούν με τη λογική και την αλήθεια, αλλά με τους εθνικούς μύθους που αντλούν από τα παλιότερα βιβλία της επίσημης ιστορίας, που φυσικά δεν θα τολμούσαν να βάλουν στο κάδρο τα πραγματικά αφεντικά της χώρας. Βιβλία που περιείχαν εθνικιστικές κορώνες ...απλά γιατί αυτό συνέφερε τα ξένα συμφέροντα εκείνη την εποχή.
Σε μία χώρα που ήταν υπόδουλη από την 1η μέρα... ποτέ κι από κανέναν δεν διδάχθηκε η αλήθεια, επειδή απλά δεν γράφτηκε ποτέ όλη η αλήθεια στην επίσημη ιστορία και στα σχολικά βιβλία. 
Τα ιστορικά αρχεία ελέγχονται από Τραπεζικά Ιδρύματα και ό,τι δεν πρέπει να ξέρουμε ...έχει εξαιρεθεί ή έχει σκόπιμα καταστραφεί. 
Οι πατριδέμποροι και οι αποδομητές φροντίζουν να μας αποπροσανατολίζουν και να μην εστιάζουμε ποτέ στην ουσία και τη λογική, αλλά να μένουμε στην επιφάνεια, στους μύθους, στις φήμες και στην «επίσημη» αποστειρωμένη εκδοχή.
Αισχροί κι αιμοβόροι κερδοσκόποι του 19ου αιώνα μας παρουσιάζονται ως φιλέλληνες κι εθνικοί ευεργέτες, ενώ επαγγελματίες δολοφόνοι εμφανίζονται ως ανιδιοτελείς πατριώτες κι εθνικοί ήρωες. 
Αυτό ακριβώς συνέβη στην Ουκρανία και στη Συρία στην εποχή μας. Φιλοδυτικοί μισθοφόροι έσπειραν τον θάνατο, για να ανατρέψουν φιλορώσους ηγέτες. 
Οι χρηματοδότες της καταστροφής της Συρίας ...μας συστήνονται ως «Φίλοι της Συρίας» και οι ξένοι μισθοφόροι ...μας συστήνονται ως «ανιδιοτελείς καταπιεσμένοι επαναστάστες».
Ένα πράγμα είναι σίγουρο. Αν νικήσουν οι ξένοι μισθοφόροι ...εκτός από τη σημαία ...θα είναι και τα βιβλία ιστορίας της Συρίας ...που θα αλλάξουν επίσης ριζικά.
Από την επόμενη μέρα ...θα διδάσκεται η εκδοχή που αποφάσισε η Δύση ...ενώ θα εγκατασταθεί σταδιακά ένα πολιτικό σύστημα φιλοδυτικών πολιτικών, που θα εναλλάσσονται στην εξουσία, χωρίς να κινδυνεύει η χώρα να βυθιστεί σε εμφύλιο πόλεμο.




Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook, Twitter και Linkedin

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes