AVAAZ: Χρησιμοποιεί τις υπογραφές ως επίδειξη δύναμης της Νέας Τάξης


Πρόσφατα είχε κυκλοφορήσει μία δράση για συλλογή υπογραφών που αφορούσε δήθεν στρατόπεδα συγκέντρωσης ομοφυλοφίλων στην μουσουλμανική Τσετσενία... Η δράση όμως απευθυνόταν στον χριστιανό Πούτιν ...κλασικά. Η τεκμηρίωση της ύπαρξης αυτών των «στρατοπέδων» ...στα σύνορα της φαντασίας. 

Κάποιες μαρτυρίες σε video από αυτές που μπορεί κανείς να κατασκευάσει με 5 δολάρια αμοιβή και 2 καρβέλια ψωμί. 1.500.000 άνθρωποι έβαλαν αψήφιστα την υπογραφή τους στο κατασκεύασμα ...γιατί έτσι κι αλλιώς δεν κοστίζει τίποτα ...κι ούτε εμπλέκει νομικά όσους υπογράφουν. Όμως 1.500.000 άνθρωποι ...αποδέχθηκαν ως αληθινή την ιστορία... κι έτσι όταν τα ΜΜΕ εμφανίσουν το θέμα ως πραγματικό ...πολλοί θα την γνωρίζουν την ιστορία και δεν θα αναζητήσουν καν αποδείξεις των όσων θα γράφουν οι δημοσιογράφοι. 
Έτσι από το πουθενά ...δημιουργείται ένα παγκόσμιο θέμα ...που χρησιμεύει ως μοχλός πίεσης. 
Πίσω από τα «δικαιώματα» των gay ...φυσικά ο «φιλάνθρωπος» Soros ...που συνδέεται και με την πλατφόρμα συλλογής υπογραφών μέσω Internet που λέγεται AVAAZ. 
Επειδή όμως στη Ρωσία η μητρική ΜΚΟ του Soros, η OPEN SOCIETY FOUNDATION έχει κριθεί επικίνδυνη για την εθνική τους ασφάλεια ...η δράση της συνεχίζεται μέσω θυγατρικών, οι οποίες δεν φανερώνουν τους «φιλάνθρωπους» χρηματοδότες τους. 
Έτσι λοιπόν ένας Ρωσο-Ιταλός «αυθόρμητος ακτιβιστής» βρέθηκε στη Μόσχα έχοντας στο χέρι τη συλλογή υπογραφών που αφορούσε τα δήθεν στρατόπεδα συγκέντρωσης ομοφυλοφίλων στην Τσετσενία για να στρώσει «κατάσταση».
Οι Ρώσοι όμως δεν κοιμούνται και τον συνέλαβαν με αποτέλεσμα να δοθεί γραμμή σε όλα τα ΜΜΕ των «διαφωτιστών» της Δύσης ...να αναπαράγουν τη «μεγάλη είδηση». Και πάλι ο «κακός» Πούτιν ...συνέλαβε έναν «καλό» ακτιβιστή ...που εργάζεται για τα δικαιώματα των «αδυνάμων». 
Βλέπετε πήγε στη Μόσχα κι όχι στην Τσετσενία σαν πρόκειται για μία χώρα απλά και μόνο για να εκθέσει τον Πούτιν. 
Περιέργως δεν ανησυχούν καθόλου για τα δικαιώματα των gay στα χαρούμενα Βασίλεια της Σαουδικής Αραβίας, του Κατάρ κ.λπ. ούτε φυσικά πιέζουν τις Δυτικές κυβερνήσεις να πάρουν μέτρα εναντίον αυτών των καθεστώτων ...αλλά κάνουν τα πάντα για να εκθέσουν επικοινωνιακά τον Πούτιν που οι επικυρίαρχοι θέλουν να ανατρέψουν με κάθε τρόπο. 
Ο Ιταλός ακτιβιστής δουλεύει για την ΜΚΟ ...CERTI DIRITTI. Επίτιμος Διευθυντής σ' αυτήν είναι ο ALESSANDRO COMENI ο οποίος είναι Διευθυντικό στέλεχος της ΟRGANISATION INTERSEX INTERNATIONAL η οποία ΜΚΟ πανηγυρίζει για τους χρηματοδότες της, που είναι η OPEN SOCIETY FOUNDATION του George Soros.
Βλέπετε λοιπόν πως μία υπογραφή δική μας στο internet ...χρησιμοποιείται ως πειστήριο και ως επίδειξη δύναμης συγκεκριμένων συμφερόντων ...υπό τον μανδύα του ενδιαφέροντος για τα ανθρώπινα δικαιώματα... από τα οποία εξαιρούνται εκατομμύρια κάτοικοι της Γάζας στην Παλαιστίνη, εκατομμύρια Σύριοι, Ιρακινοί, Λίβυοι κ.ο.κ.

Πηγή: avaaz.org

Πηγή: real.gr

Πηγές: Αριστερά: certidiritti.org / Μέση: oiieurope.org / Δεξιά: opensocietyfoundations.org





Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook, Twitter και Linkedin

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes