Σταύρος Θεοδωράκης: «Ρήξη μέχρι τέλους με το σύστημα»


Ο "αντισυστημικός" Σταύρος Θεοδωράκης, του Mega και του Σημίτη, μας καλεί να επαναστατήσουμε υπέρ του "αντισυστημικού" Macron, του παιδιού των Rothschild. Εκεί φτάσαμε. 



Άλλη μία "αυθεντική επανάσταση" της μαφίας των τοκογλύφων λαμβάνει χώρα. Στον αγώνα ρίχτηκαν με τα μούτρα όλοι οι πράκτορες-δημοσιογράφοι και οι πράκτορες-πολιτικοί καθώς το Σύστημα βελτιώνει τις μεθόδους ελέγχου της "δημοκρατίας", ώστε να φέρει πάντα συγκεκριμένα αποτελέσματα. Αλίμονο αν οι τοκογλύφοι επέτρεπαν ποτέ να εκλεγεί κάποιος που δεν θα έπαιρνε εντολές από αυτούς. Αλίμονο στα μεγάλα συμφέροντα αν εκλέγαμε δικό μας άνθρωπο. 

Πηγή: ft.com

Κι οι λαοί φυσικά λόγω άγνοιας ...επιλέγουν πάντα τους αγαπημένους των τοκογλύφων. 

Πηγή: theguardian.com
Ο Macron Rothschild απαγόρευσε στα ρωσικά ΜΜΕ όπως το RT να συμμετάσχουν στην προεκλογική του καμπάνια. Γι' αυτό δεν ακούστηκε ούτε μισή συλλαβή κριτικής εναντίον του. Όλοι οι υπόλοιποι έχουν βγάλει τις γλώσσες έξω και συναγωνίζονται... ποιος θα τη χώσει πιο βαθιά στον πάτο των τοκογλύφων, για να κερδίσει την εύνοιά τους. Όταν θέλουν οι τοκογλύφοι... ακόμα και οι τιποτένιοι, τα μηδενικά... γίνονται Πρόεδροι ή Πρωθυπουργοί από τη μια μέρα στην άλλη.
Ας κοιμηθούμε ήσυχοι.
Οι Rothschild, άγρυπνοι καθοδηγητές του "ελεύθερου" κόσμου, έχουν φροντίσει για το ποιος θα μας κυβερνά, ποιος θα μας ενημερώνει και ποιος θα ελέγχει το φαγητό και το νερό μας.




Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook, Twitter και Linkedin

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes