Το Ισραήλ, οι Rothschild και η αντί-ισλαμική προπαγάνδα...

Μία ακόμα 16χρονη Παλαιστίνια... εκτελέστηκε γιατί δήθεν κρατούσε μαχαίρι


Φροντίζοντας να συκοφαντούν το Ισλάμ οι δήθεν εθνικιστές και πατριώτες... βοηθούν το Ισραήλ να συνεχίσει την γενοκτονία των Παλαιστινίων μακριά από τις κάμερες. Μία γενοκτονία που δεν απασχολεί ποτέ τους ευαισθητούληδες Antifa της Μοσάντ, ούτε τους «διαφωτιστές» και «υπερασπιστές» των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στα κανάλια και τις εφημερίδες.

Όλοι τους προσκυνημένοι στο Κτήνος του Σιωνισμού ...συγκαλύπτουν τα εγκλήματα των τοκογλύφων και ενοχοποιούν τα ίδια θύματα της Νέας Τάξης.
Χρησιμοποιώντας πληρωμένους εγκληματίες που παρίσταναν τους Μουσουλμάνους οι οποίοι έσφαξαν, με εντολή των σιωνιστών, χιλιάδες άλλους πραγματικούς μουσουλμάνους που αντιστάθηκαν στην αυτοκρατορία των τοκογλύφων... κατάφεραν να κατασυκοφαντήσουν πάνω από 1 δισεκατομμύριο ανθρώπους.
Η θεατρική παράσταση πολύ πειστική επειδή οι περισσότεροι πολίτες απεχθάνονται τα δύσκολα θέματα και την πληροφορία προτιμώντας Survivor, Μενεγάκη, Φουρθιώτη κ.λπ. Περιμένουν από τους νταβατζήδες του Τύπου να τους υπαγορεύσουν ...πότε να «αναστατωθούν», πότε να «εξοργιστούν» και πότε να «διαδηλώσουν» οι Je Suis Charl-ατάνοι.
Τα πρόβατα του «ελεύθερου» κόσμου, μετά από το τσουνάμι προπαγάνδας και τα τυφλά τρομοκρατικά χτυπήματα δήθεν μουσουλμάνων... δεν έχουν πλέον καμία αμφιβολία. Πείστηκαν ότι οι κακοί στη γη είναι όλοι Μουσουλμάνοι... με εξαίρεση φυσικά τους «καλούς» αποκεφαλιστές στα χαρούμενα βασίλεια της Σαουδικής Αραβίας, του Κατάρ κ.λπ. 
Μία ακόμα 16χρονη Παλαιστίνια... εκτελέστηκε γιατί δήθεν κρατούσε μαχαίρι, θέτοντας σε «κίνδυνο» την άμυνα του Ισραήλ και τους πάνοπλους αλεξίσφαιρους στρατιώτες του κράτους των Rothschild. 
Οι λαοί που βρέθηκαν στον δρόμο των Rothschild, όπως οι Αρμένιοι, οι Παλαιστίνιοι, οι Ιρακινοί, οι Λίβυοι, οι Σύριοι... υπέστησαν αδιανόητα εγκλήματα, που φυσικά οι σιωνιστές τα φόρτωσαν στους εχθρούς των εχθρών τους...









Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook, Twitter και Linkedin

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes