Έτοιμοι η ανθρωπότητα να παραδοθεί στη Παγκόσμια Διακυβέρνηση


Το σχέδιο της παγκοσμιοποίησης προβλέπει τη δημιουργία αλληλοδιαπλεκόμενων διεθνών συμφερόντων, αλληλεξαρτήσεων και ουσιαστικά κατάργηση των συνόρων και των εθνικών κυβερνήσεων εφόσον δεν θα υπάρχει κανένα νόημα της ύπαρξης αυτών.
Ποιος πρακτικά θα μπορεί να κυβερνήσει μία χώρα όταν τα λιμάνια της είναι Κινέζικα, τα αεροδρόμια Γερμανικά, ο ηλεκτρισμός στα χέρια Αμερικανών, οι επικοινωνίες σε χέρια πολυεθνικών, η Ύδρευση στα χέρια αρπακτικών της Wall Street, τα τσιμέντα σε χέρια Γάλλων, τα ορυκτά στα χέρια των Rothschild, τα πετρέλαια στα χέρια της EXXON ή της Noble, το Φυσικό Αέριο στα χέρια της Μαφίας του Αζερμπαϊτζάν, οι σιδηρόδρομοι σε Ιταλικά χέρια, οι Τράπεζες στα χέρια του Soros και του Paulson;
Και βέβαια όλοι αυτοί απλά θα είναι οι ενδιάμεσοι καθώς πάνω από όλους βρίσκονται οι Τραπεζίτες… Σ’ αυτούς που χρωστούν όλες οι πολυεθνικές, όλες οι κυβερνήσεις, όλες οι Μοναρχίες… και που κάθε φορά που μία κυβέρνηση αρνείται να υποταχθεί και να υπερχρεωθεί ή να πληρώσει τα χρέη της… παθαίνει «εμφύλιο», παθαίνει «πραξικόπημα», παθαίνει χάος… και μέσα από το χάος …επανέρχεται η τάξη…
Κάπως έτσι η Ελλάδα, με τον έναν ή τον άλλον τρόπο βρέθηκε με μία Βουλή που ελέγχεται από μία συγκεκριμένη πλευρά συμφερόντων και που ψήφισε χωρίς δεύτερη σκέψη με 255 ψήφους από τις 300 …τον Τραπεζίτη Παπαδήμο για Πρωθυπουργό.
Κάπως έτσι παλιότερα συγκυβέρνησαν όλες οι παρατάξεις με Πρωθυπουργό τον Τραπεζίτη Ζολώτα.
Όλοι αυτοί οι «δημοκράτες» σε περίπτωση κρίσης κι ακυβερνησίας… δεν μπορούν να φανταστούν για πρωθυπουργό κάποιον που να μην είναι πράκτορας των ξένων τοκογλύφων. Δεν μπορούν να σκεφτούν έναν φιλόσοφο, έναν κοινωνιολόγο, έναν απλό ανθρωπιστή …παρά μόνο έναν έμπιστο της Τραπεζικής Μαφίας… αυτής που εγκρίνει το ποιος θα βρίσκεται στα ψηφοδέλτια, ποιος θα προβληθεί από τα ΜΜΕ και ποιος όχι.
Ο Σόϊμπλε …ζήτησε να φορολογηθούν κανονικά οι Έλληνες εφοπλιστές. Κάποιοι ίσως κρατήσουν τα πλοία τους υπό Ελληνική Σημαία… οι άλλοι θα αλλάξουν σημαία… Το ίδιο έκαναν χιλιάδες επιχειρήσεις που μετακόμισαν στη Βουλγαρία, στην Κύπρο ή στο Λουξεμβούργο. Ξέρουν ότι αυτό θα είναι το αποτέλεσμα …αλλά αυτό είναι που επιδιώκουν. Ουδέποτε προβληματίστηκαν για τα φορολογικά έσοδα που χάθηκαν από τις χιλιάδες εταιρίες που έφυγαν στη Βουλγαρία. Γιατί απλά σε 2-3 χρόνια …θα υποχρεώσουν και τη Βουλγαρία να υπερφορολογήσει τους πάντες και τότε δεν θα υπάρχει τρόπος να γλιτώσει κανείς.
Μοιραία… η υπερφορολόγηση θα οδηγήσει σε λουκέτα και σε μαζικές πωλήσεις επιχειρήσεων σε ξένα αρπακτικά.
Θα έρχονται οι ξένοι και θα αγοράζουν πεντάστερα ξενοδοχεία, βιομηχανίες και φυσικούς πόρους …τσάμπα και βερεσέ και το χρέος μας… για το οποίο υποτίθεται συμβαίνουν όλα αυτά …θα ανεβαίνει σταθερά.
Μπροστά στο αδιέξοδο …θα έρθει η λύση… Παράδοση εξουσιών στην Ε.Ε. …κι από εκεί παράδοση εξουσιών σε παγκόσμια όργανα… για τη λεγόμενη Παγκόσμια Διακυβέρνηση.
Πηγή: real.gr

Πηγή: newsbomb.gr

Πηγή: el.wikipedia.org

Πηγή: real.gr

Πηγή: news247.gr
Πηγή: aznews.site



Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook, Twitter και Linkedin

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes