Συνεχίζεται ο βρώμικος πόλεμος ελληνόφωνων κονδυλοφόρων κατά της Κρήτης

Έχουμε αναφερθεί πολλάκις φέτος ότι κάποια εγχώρια ΜΜΕ τα έχουν βάλει με την Κρήτη, προσπαθώντας να πλήξουν την τουριστική κίνηση της μεγαλονήσου. Αυτό το καταφέρνοντας προσθέτοντας απλά σε κάθε δυσάρεστη είδηση την λέξη Κρήτη.

Σύμφωνα με τους γραικύλους πράκτορες δημοσιογράφους ό,τι είναι Κρητικό είναι και επικίνδυνο. Την μία αναφέρονται στις θάλασσες της Κρήτης λες κι έχουν κάτι διαφορετικό και σκοτώνουν του λουόμενους, μόνο και μόνο επειδή έτυχε να πεθάνουν κάποιοι υπερήλικες. Κάτι που θα μπορούσε να συμβεί οπουδήποτε...


Την άλλη πάλι μια σαραντάχρονη Ρωσίδα απεβίωσε μέσα σε ξενοδοχείο της Κρήτης. Οι τίτλοι των ανθελληνικών φυλλάδων μόνο που δεν έγραψαν: «νεκροταφεία» τα ξενοδοχεία της Κρήτης... Επιμελώς όμως παρέλειπαν να μας πουν ότι τόσο η νεκρή, όσο και ο άντρας της, που είχε μεταφερθεί επίσης εσπευσμένα στο νοσοκομείο, αντιμετώπιζαν σοβαρά παθολογικά προβλήματα. Όπου κι αν πήγαιναν λοιπόν θα μπορούσε να συμβεί το ίδιο... Δεν φταίει ούτε, ο ήλιος, ούτε η θάλασσα, αλλά ούτε και τα ξενοδοχεία της Κρήτης, ούτε και το νησί εν γένει.

Πηγή: newreport.gr


Πηγή: epoli.gr

Ποιος δεν θυμάται την περίπτωση της «Τουρίστριας» που σύμφωνα με τους γελοίους ελληνόφωνους πράκτορες της «αδέσμευτης» δημοσιογραφίας η ηλιοθεραπεία στην Κρήτη της κατέστρεψε το πρόσωπο κι ότι ο ήλιος της Κρήτης της δημιούργησε προ-καρκινικά κύτταρα στο πρόσωπο. Μόνο που η «τουρίστρια» δεν ήταν τουρίστρια, αλλά είχε επιλέξει να ζει πάνω από 10 χρόνια στην Κρήτη... και η ίδια ποτέ δεν ισχυρίστηκε ότι το πάθημά της το έχει από τον «ήλιο της Κρήτης», αλλά από την έκθεσή της στον ήλιο χωρίς την απαραίτητη προφύλαξη. Αλλά όλ' αυτά είναι λεπτομέρειες για τους χρηματιζόμενους κονδυλοφόρους.

Πηγή: iefimerida.gr
Σήμερα ξαναχτύπησαν για να συνεχίσουν το βρώμικο παιχνίδι της δυσφήμισης της μεγαλονήσου. «Νεκρός βρέθηκε Άγγλος τουρίστας σε δωμάτιο ξενοδοχείου στην Κρήτη».

Πηγή: newsit.gr
Νεκρός μέσα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διέμενε βρέθηκε ένας 65χρονος άνδρας στην περιοχή της Αμμουδάρας.

Οι πληροφορίες λένε ότι ο 65χρονος από τη Μεγάλη Βρετανία, εντοπίστηκε από τον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου ο οποίος όταν άνοιξε την πόρτα του δωματίου, αντίκρισε τον Βρετανό χωρίς τις αισθήσεις του.


Στο νοσοκομείο, δυστυχώς οι γιατροί διαπίστωσαν τον θάνατό του. 

Δεν άργησε να γίνει viral η είδηση... κι όλοι έσπευσαν να την αναδημοσιεύσουν, προσθέτοντας το λιθαράκι τους στο προγραμματισμένο σχέδιο δυσφήμισης της Κρήτης.


Είμαστε σίγουροι ότι τόσο στην παραπάνω, όσο και στη παρακάτω περίπτωση δεν έχει καμία σχέση το νησί...

Πηγή: news247.gr


Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook, Twitter και Linkedin


Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου


Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes