Βαφτίζουν την Εκκλησιαστική Περιουσία ...«αξιοποίηση» προς όφελος της Ελληνικής Κοινωνίας!

Ένας από τους βασικούς στόχους στη «Γαλλική», την «Ελληνική» και τη «Ρωσική» Επανάσταση, ήταν η δήμευση αποκλειστικά της Χριστιανικής Εκκλησιαστικής περιουσίας, ώστε να την βάλουν στο χέρι οι «επαναστάτες» πράκτορες των μη χριστιανών τοκογλύφων. 

Πηγή: imp.gr
Στην Ελλάδα που ζούμε μία ακόμα κλασική «επανάσταση» των μη Χριστιανών τοκογλύφων... η δήμευση της Χριστιανικής Εκκλησιαστικής περιουσίας βαφτίζεται ...«αξιοποίηση» προς όφελος της Ελληνικής Κοινωνίας!

Πηγή: newsbeast.gr
Γιατί άραγε δεν εξετάζουν να κάνουν το ίδιο πράγμα με την περιουσία της Ισραηλιτικής Κοινότητας που έμεινε ορφανή λόγω του Ολοκαυτώματος;
 
Να πουλήσουν π.χ. τα ακίνητα των οποίων οι ιδιοκτήτες έχουν πεθάνει και τα έσοδα να πάνε στην πληρωμή των παιδικών σταθμών που φιλοξενούν παιδιά απόρων. Γίνεται; Εμ, δεν γίνεται και δεν θα γίνει ποτέ.

Πηγή: kathimerini.gr
Όλη εκείνη η λύσσα ενάντια στον Χριστόδουλο και τόσες καταστροφές και λεηλασίες για να φύγει ο Καραμανλής και να έρθει ο Παπανδρέου-Strauss Kahn ...έστρωσαν το χαλί και για τη ληστεία της Εκκλησίας.

Οι κατάλληλοι άνθρωποι βρίσκονται από καιρό στην κατάλληλη θέση, ώστε το κόλπο να προχωρήσει χωρίς αντιδράσεις και μένει απλά η επικοινωνιακή διαχείριση της υπόθεσης. 


Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook, Twitter και Linkedin


Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου


Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes