Εκπαίδευση ενόπλων δυνάμεων για εσωτερική καταστολή

Για να μην ξεχνιόμαστε κι ονειρευόμαστε ότι θα μας σώσουν οι κλόουν των «αντισυστημικών» κομμάτων ... διαβάστε και δεξιά (στη παρακάτω φωτογραφία) τις αφορμές με τις οποίες θα νομιμοποιούνται οι μισθοφόροι του ΝΑΤΟ να παρέμβουν στο εσωτερικό των «προοδευμένων» κρατών.


Το ΝΑΤΟ επενέβη στη Λιβύη, την Ουκρανία, τη Συρία που δεν είχαν καν υπογράψει τέτοια συμφωνία ... Φανταστείτε τι θα έκαναν σε οποιαδήποτε χώρα-τσιφλίκι τους, εάν αυτή «κινδύνευε» από ασύμμετρες απειλές, αστάθμητους παράγοντες και μη ελεγχόμενη διακυβέρνηση, ή μη ελεγχόμενες κινητοποιήσεις.

Σήμερα στην Ελλάδα εξουσία κι αντιεξουσιαστές είναι εγκεκριμένοι και στο ίδιο payroll. Είναι όλα υπό έλεγχο, γι' αυτό και δεν μας βομβαρδίζουν ...όπως έκαναν σε άλλες χώρες.

Ενδιαφέροντα στοιχεία μπορείτε να βρείτε σε σειρά άρθρων του "ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ" σχτικά με το παραπάνω θέμα της εκπαίδευσης ενόπλων δυνάμεων για την εσωτερική καταστολή.

Ίσως κάποτε καταλάβουμε ότι εμείς πληρώνουμε τις αλυσίδες και τα κελιά που μας βάζουν, εμείς πληρώνουμε τους δικούς τους πράκτορες-δεσμοφύλακες... Είναι πολύ σοφά χτισμένο το Σύστημα ...κι είναι αυτοτροφοδοτούμενο με αποκλειστικούς τροφοδότες εμάς φυσικά. Αυτοί απλά εξασφαλίζουν το μερίδιό τους από τον ιδρώτα μας, χωρίς κανένα ρίσκο, χωρίς κόπο και χωρίς καν να ξέρουμε πως λέγονται και που μένουν. Μετά από τόσες αυτοκρατορίες και την τεχνογνωσία που απέκτησαν στη διοίκηση και τη διαχείριση ...έχουν τελειοποιήσει τις μεθόδους τους, σε βαθμό, που δεν φανταζόμαστε πλέον. Δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη.



Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook, Twitter και Linkedin


Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου


Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes