Ποιος πληρώνει άραγε τις «επαναστατικές τουρνέ» των κυβερνώντων μας;

Όταν ακούω τον Πολάκη αναρωτιέμαι που πήγαν όλα τα γράμματα που πρέπει να μάθει ένας άνθρωπος για να γίνει γιατρός... Είναι τόσα πολλά αυτά τα γράμματα που καταλαβαίνεις τους γιατρούς κι από τον τρόπο που μιλάνε. Στην περίπτωση του Πολάκη ο γιατρός με τα πολλά γράμματα έχει κρυφτεί κι ακούγεται η φωνή ενός συνδικαλιστή με πολλά αγράμματα.



Από το Κόπι-Πάστε και Σοκολατίναι μέχρι και την απόλυτη πρόσφατη μπούρδα περί Βάσκων στην Βαρκελώνη που του μάθαιναν αντάρτικο πόλεων ...γιατί τον ήξεραν κι από χθες ...κι ήξεραν ότι είναι επαναστάτης εγγυημένος κι όχι κανένας ρουφιάνος του Κεφαλαίου. Όπως ο Τσίπρας της ΣΚΑΠΑΝΕΑΣ ΑΕ που γράφτηκε στην ΚΝΕ ο «μπατίρης» ...και μετά συμπτωματικά έκανε «επανάσταση» στη Γένοβα με τους ANTIFA-Μοσάντ... έτσι κι ο Πολάκης έκανε κι αυτός την επαναστατική του τουρνέ και κοίτα σύμπτωση ...ο ένας έγινε Πρωθυπουργός κι ο άλλος Υπουργός.

Πηγή: protothema.gr

Και μας χόρτασαν «επανάσταση» στη φορολογία.
Και τα Μνημόνια έπεφταν βροχή και παντού νιώθεις την αγάπη των Rothschild ...σε κάθε ματωμένο ευρώ που αφαιρούν από τους φτωχούς για να το δώσουν χωρίς αντιρρήσεις στους τοκογλύφους.

Τα λεφτά για να κάνουν αυτές τις «επαναστατικές» τουρνέ και για να πιστέψουν (;) ότι είναι αντικαπταλιστές, για να μας πείσουν (;) ότι είναι αντικαπιταλιστές ή για να τις βάλουν στα βιογραφικά τους και να κλέψουν τις θέσεις στα ψηφοδέλτια από τους πραγματικούς επαναστάτες ...ποιος να τα πλήρωνε άραγε;

Πρόσφατα που συμμετείχε ο Τσίπρας σε «επαναστατικό» συνέδριο του Soros ...ποιος να πλήρωνε άραγε εισιτήρια, ταξί, ξενοδοχεία, εστιατόρια, συνοδούς, μασάζ κι ασφάλεια;


Πηγή: protothema.gr



Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook, Twitter και Linkedin


Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου


Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes