Ισραήλ: Συνέλαβαν τον ξάδερφο του Νετανιάχου για διαφθορά

Η efsyn ...δεν γράφει στο τίτλο ότι ο συλληφθείς είναι ξάδερφος του Νετανιάχου αλλά ...πρώην συνεργάτης. Το γράφει στα ψιλά γράμματα ως κάτι ασήμαντο.

Τα ΜΜΕ έκαναν κάτι παρόμοιο με την ...ξαδέρφη του Παπακωνσταντίνου... την οποία δεν ανέφεραν ποτέ ως κόρη του υπουργού της ΝΔ Μιχάλη Παπακωνσταντίνου ...για να μην καταλάβουν οι πολλοί την οικογενειοκρατία που ελέγχει τις θέσεις κλειδιά στο κράτος.

Η είδηση εδώ:


Έξι συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν στο Ισραήλ στο πλαίσιο της έρευνας για το σκάνδαλο διαφθοράς που σχετίζεται με την αγορά γερμανικών υποβρυχίων. Μεταξύ των συλληφθέντων πρώην στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού του Ισραήλ, αλλά και ένας πρώην διοικητής του πολεμικού ναυτικού.

Όπως έγινε γνωστό, ο Νταβίντ Σαράν, πρώην προσωπάρχης του γραφείου του Μπενιαμίν Νετανιάχου, που έχει γεννηθεί στις ΗΠΑ, συνελήφθη ως ύποπτος για δωροληψία, απάτη, αθέτηση εμπιστοσύνης και συνωμοσία. Δικαστήριο αποφάσισε να παραμείνει κρατούμενος για τις επόμενες πέντε ημέρες.

Οι έξι αυτές συλλήψεις αφορούν δικαστική έρευνα για σκάνδαλο διαφθοράς ύψους 2 δισ. δολαρίων, με αφορμή τη συμφωνία αγοράς υποβρυχίων από τη γερμανική εταιρεία Thyssenkrupp.


Αν και ο ίδιος ο πρωθυπουργός του Ισραήλ δεν ελέγχεται για την υπόθεση αυτή -ελέγχεται για άλλες υποθέσεις οικονομικών σκανδάλων-, στην υπόθεση φαίνεται ότι εμπλέκεται ο δικηγόρος του, που είναι και συγγενής του.
Πηγή: efsyn.gr





Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook, Twitter και Linkedin


Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου


Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes