Οι μεγάλες κομπίνες στήνονται με τους κατάλληλους μαφιόζους στις κατάλληλες κυβερνητικές θέσεις


Άλλος ένας μηχανισμός του Soros-Rothschild στήθηκε για να πείσει τους Βρετανούς να γυρίσουν στην αγκαλιά της ΕΕ ...400.000 ευρώ ...δήθεν έδωσε ο «φιλάνθρωπος» Soros... Στήθηκε μία ιστοσελίδα (για το καλό της Αγγλίας) και φυσικά... επειδή χωρίς χρήμα ...δεν υπάρχουν «αυθόρμητοι» ακτιβιστές... και η σελίδα μας ζητάει να βάλουμε το χέρι στην τσέπη για να ξαναδυναμώσει η ΕΕ.

Ο Soros ...αγαπάει την Αγγλία ...γι' αυτό και το 1992 έστησε μία τεράστια κομπίνα ενάντια στην Αγγλική Λίρα προκειμένου να βγάλει ο ίδιος πάνω από ενάμιση δισεκατομμύριο Λίρες σε μία μέρα και να προκαλέσει ανυπολόγιστη ζημιά στην οικονομία της χώρας. Για να λειτουργήσει σωστά μία κομπίνα απαιτείται να υπάρχουν οι κατάλληλοι άνθρωποι και στις δύο πλευρές. Και τη στιγμή που ο Soros «σορτάριζε» στην Αγγλική Λίρα... Υπουργός Οικονομικών ήταν ο Norman Lamont ...συμπτωματικά πάντα άνθρωπος των Rothschild όπως ήταν κι ο Soros.

Κάπως έτσι έκαναν φτερά και κάποια δισεκατομμύρια από την Ελληνική Οικονομία όταν διάφοροι «ανώνυμοι» χρηματιστές έκαναν αγοραπωλησίες ομολόγων χωρίς λεφτά και χωρίς ρίσκο σε συνεννόηση με πράκτορες μέσα στην Τράπεζα της Ελλάδας ...με το περίφημο κόλπο Τ3-Τ10.

Κι όπως όλα τα σκάνδαλα ...ξεχάστηκε κι αυτό και κουκουλώθηκαν τα πάντα κανονικά ...και τα λεφτά των Ελλήνων ...ησυχάζουν πλέον σε λογαριασμούς εξωτικών χωρών.


Mε τον ίδιο τρόπο στήθηκε και η κομπίνα της Lehman Brothers-Goldman-Sachs ...όπου ο γλυκούλης Obama που εκλέχθηκε με χορηγίες της Goldman Sachs ...διόρισε στο Υπουργείο Οικονομικών ανθρώπους των τοκογλύφων κι αυτοί νομοθέτησαν ώστε όλα τα κλεμμένα δισεκατομμύρια από τις χρηματιστηριακές απάτες ...να φορτωθούν στους Αμερικανούς φορολογούμενους.



Έτσι στήνονται οι μεγάλες κομπίνες... Με τους κατάλληλους μαφιόζους στις κατάλληλες κυβερνητικές θέσεις ...ώστε οι δικαστές να βρίσκουν μπροστά τους ...πολιτικές αποφάσεις (νόμους δηλαδή) ή σκόπιμη ανυπαρξία σχετικών νόμων προστασίας του Δημοσίου Συμφέροντος.



Πηγή: theguardian.com


Πηγή: newsbomb.gr

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes