Ιδού οι λόγοι γιατί το σύστημα θέλει ψήφο από τα 17...


Έχετε αναρωτηθεί γιατί θέλουν ψήφο από τα 17; Μάλλον γιατί η νεολαία μεγαλώνει εδώ και χρόνια με την «Παιδεία» της Νέας Τάξης κι είναι έτοιμη να εισαχθεί στα κομματικά μαντριά, ειδικά τώρα που η πείνα θερίζει κι είναι όλοι έτοιμοι να κάνουν τα πάντα για μία 5μηνη σύμβαση στο Δημόσιο. 

Οι μεγάλες ηλικίες φαίνεται ότι άρχισαν να διαπιστώνουν την απάτη και την ανακύκλωση των απατεώνων στη Βουλή, κι έτσι πρέπει να κατέβει ο μέσος όρος της ηλικίας των ψηφοφόρων, ώστε η άγνοια να αποτελέσει το πλεονέκτημα του συστήματος απέναντι στη μάζα, όσων κατάλαβαν το παιχνίδι. 
Οι μεγάλες ηλικίες, λόγω της υποχρεωτικής εθνικοφροσύνης που τους επιβλήθηκε από τα ξένα αφεντικά, για να αντισταθούν στη Ρωσική-Σοβιετική επιρροή ...αποτελούν πλέον εμπόδιο στα παγκοσμιοποιητικά-διεθνιστικά σχέδια των τοκογλύφων. Δεν μπορούν να αποδεχτούν σύμφωνα συμβίωσης, διαχωρισμό Εκκλησίας-Κράτους, κατάργηση μετρητών, ξεπούλημα Δημόσιας Περιουσίας που πληρώθηκε με αίμα, την αποποινικοποιήση των ναρκωτικών κλπ. Επομένως, όσο μικρότερη η επιρροή της ψήφου των μεγάλων, τόσο πιο γρήγορα θα υλοποιηθούν τα σχέδια της Νέας Τάξης.
Επιπλέον... οι ανώριμοι νεαροί με την ψήφο τους ...πρακτικά γίνονται συνεργοί, συνένοχοι του οικονομικού εγκλήματος που διαπράττεται εις βάρος των επόμενων γενεών. Το σύστημα θα μας τρίβει στα μούτρα τις ψήφους της νεολαίας, που θα το εξουσιοδοτούν να ξεπουλάει τα πάντα... αφού οι νέες γενιές δεν θα κατανοούν πλέον την έννοια «Δημόσια Εταιρία». 
Οι σημερινοί 17άρηδες ...δεν πρόλαβαν ούτε τον ΟΤΕ, ούτε τη ΔΕΗ ως αμιγώς κρατικές εταιρίες... κι έχει σημασία με την ψήφο τους να ακυρώνουν όσους ακόμα θεωρούν έγκλημα την ιδιωτικοποίηση και το ξεπούλημα της Δημόσιας Περιουσίας. 
Η νεολαία... θα αποδεχτεί πολύ πιο εύκολα την κατάργηση των μετρητών γιατί δεν είναι σε θέση να καταλάβει τη σκλαβιά στην οποία μας οδηγούν. Ήδη 10χρονα παιδιά μετατρέπουν τα χρήματά τους σε κάρτες PAYSAFE, με τις οποίες αγοράζουν μέσω Internet «σπαθιά» και «πολυβόλα» ...και πλουτίζουν ξένες εταιρίες διαδικτυακών παιχνιδιών, με αφορολόγητα κι ανεξέλεγκτα έσοδα, απ' όλον τον κόσμο. 
Η νεολαία... θα αναλάβει και την προστασία του Σιωνισμού, αφού μεγαλώνει εδώ και χρόνια υπό τον φόβο της νεκρανάστασης του Χίτλερ ...χωρίς βέβαια να έχει ακούσει ποτέ τη λέξη Rothschild ...καθώς και τους νεκρούς και τη δυστυχία που συνοδεύουν αυτό το όνομα εδώ και αιώνες.





Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes