Οι «αναρχικοί» της Μοσάντ μας απειλούν με θάνατο αν δεν υποδεχτούμε τα θύματά τους στα σχολεία των παιδιών μας


H Μοσάντ έχει έτοιμο προσωπικό ταχείας επέμβασης, με προμήθειες σε σπρέι, με δυνατότητα μεταφοράς και πραγματοποίησης δράσεων οπουδήποτε στην Ελλάδα σε μηδενικό χρόνο.

Εκεί που οι Έλληνες θα δημιουργήσουν πρόβλημα στην υποδοχή των θυμάτων του Σιωνισμού... οι «αναρχικοί» της Μοσάντ... θα τους συνετίσουν άμεσα και μάλιστα με την απειλή του θανάτου... θυμίζοντάς τους τη δολοφονία των δύο νεαρών οπαδών της Χρυσής Αυγής... 
Το Ισραήλ συνεχίζει να βομβαρδίζει σε Συριακό έδαφος και πρόσφατα η Συρία κατέρριψε αεροπλάνο του Ισραήλ καθώς και ένα τηλεκατευθυνόμενο. 
Όμως στην παράσταση, όπως βλέπετε, έχουμε πρόσφυγες, έχουμε «φασίστες» Έλληνες που δεν θέλουν τους πρόσφυγες κι έχουμε «αντιφασίστες» που θέλουν να επιβάλλουν στους «φασίστες» να δεχτούν τους πρόσφυγες με το ζόρι, απειλώντας τους με θάνατο. 
Πουθενά δεν έχουμε Σιωνισμό, Ισραήλ, Soros κλπ... 
Για τους «αντιφασίστες» της Μοσάντ ...στόχο αποτελούν μόνο οι Έλληνες πολίτες κι όχι οι Ισραηλινοί που προκαλούν τον ξεριζωμό των Συρίων.
Θα τολμούσαν να γράψουν συνθήματα στα Αμερικάνικα Κολέγια και στα Εβραϊκά Σχολεία που δεν δέχονται ούτε Έλληνες αν είναι φτωχοί ή μελαμψοί όπως οι Ρομά;
Ακαδημαϊκό το ερώτημα...











Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes