Ισραήλ: Αστυνομικοί σκότωσαν δύο Παλαιστίνιους και τραυμάτισαν βουλευτή


Πριν λίγες ημέρες αστυνομικοί σκότωσαν δύο Παλαιστίνιους και τραυμάτισαν βουλευτή του «Κοινού Ψηφοδελτίου» στο Ισραήλ. Μία είδηση που πέρασε στα "ψηλά" και δημοσιεύτηκε στην χώρα μας μόνο από τον 902.gr κι αυτό μάλλον επειδή στο «Κοινό Ψηφοδέλτιο» συμμετέχει και το ΚΚ Ισραήλ.




Στην εν ψυχρώ δολοφονία δυο Παλαιστινίων και τον τραυματισμό στο κεφάλι με πλαστική σφαίρα του βουλευτή Άϊμαν Άουντε, προχώρησαν ισραηλινοί αστυνομικοί κατά τη διάρκεια επιχείρησης κατεδάφισης σπιτιών Παλαιστινίων (πολιτών του Ισραήλ) στο χωριό Ουμ αλ Χιράν.
Οι κατεδαφίσεις πραγματοποιούνταν με το πρόσχημα ότι τα σπίτια ήταν αυθαίρετα, ενώ οι αστυνομικοί άνοιξαν πυρ κατά του αυτοκινήτου που οδηγούσε ο Παλαιστίνιος δάσκαλος του χωριού, ισχυριζόμενοι ότι κατευθύνονταν κατά πάνω τους.
Η δολοφονία του δασκάλου πυροδότησε συγκρούσεις ανάμεσα στους κατοίκους του χωριού και στις αστυνομικές δυνάμεις, κατά τη διάρκεια των οποίων, σκοτώθηκε και άλλος ένας Παλαιστίνιος, ενώ τραυματίστηκε από πλαστική σφαίρα στο κεφάλι ο Άϊμαν Άουντε, βουλευτής κι επικεφαλής του «Κοινού Ψηφοδελτίου», στο οποίο έχει ενταχθεί και το «Χαντάς», που είναι οργάνωση όπου, μεταξύ άλλων, συμμετέχει και το ΚΚ Ισραήλ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Άουντε μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Μπερσεβά.

Πηγή: 902.gr


Συνδεθείτε στη σελίδα μας στο Facebook

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με το περιεχόμενο του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes