Α. Ανδρόνικος: Τι είναι ο Μπολσεβικισμός (9ο Μέρος, 15.02.1925)

Για να μάθει ο Ελληνικός Λαός


Η Διάλυση της Οικογένειας στην Σοβιετική Ρωσία – Ο Ελεύθερος Γάμος και ο Ελεύθερος Έρωτας – Κάθε Μήνα Καινούργιος Σύζυγος – Όλα αυτά όμως Εφαρμόζονται Μόνο για τους Χριστιανούς – Παύει Κάθε Εξουσία των Γονέων στα Παιδιά – Περιπτώσεις Κοινοκτημοσύνης Γυναικών – Πως Οργιάζουν οι Διάφοροι «Σύντροφοι»

Επιμέλεια: Βασίλειος Ι. Κετσεκιουλάφης
Πολιτικός Επιστήμων - Διεθνολόγος

Θ’

Σουχάνωφ, από τους κορυφαίους μπολσεβίκους (Εβραίος)
μέλος του Πανρωσικού Συνεδρίου των Σοβιέτ
Η τραγικότερη από τις ολέθριες συνέπειες του κομμουνισμού, την οποία πρέπει να προσέξουν όχι μόνο οι Έλληνες εργάτες και εν γένει οι Έλληνες πολίτες, αλλά όλοι οι πολιτισμένοι άνθρωποι όλης της γης, είναι η διάλυση της οικογένειας, την οποία κήρυξαν και εφάρμοσαν λυσσωδώς εις βάρος των Ρώσων Χριστιανών οι Εβραίοι δικτάτορες. Είναι αφάνταστη η βδελυρή ακολασία η οποία προέκυψε από αυτήν σε όλη την Ρωσία. Η Αλεξάνδρα Κολοντάϊ, μία από τις μεγάλες κομμουνίστριες, σε φυλλάδιο της με τίτλο «Η οικογένεια και το κομμουνιστικό Κράτος» γράφει επί λέξει τα εξής:
«Η παλιά οικογένεια καταστρέφεται μόνη της, γιατί μεταβλήθηκαν οι συνθήκες της ζωής. Η οικογένεια παύει να είναι αναγκαία για το Κράτος. Το παιδί θα το θρέψει και θα το μορφώσει το κομμουνιστικό Κράτος. Στην θέση του σημερινού αδιάλυτου γάμου, θα γεννηθεί η ελεύθερη ένωση, ο ελεύθερος έρωτας».
Και επειδή η αρχή αυτή όταν εφαρμόστηκε προκάλεσε την αγανάκτηση όλου του ρωσικού λαού, συμπεριλαμβανομένων και των εργατριών, η μεγάλη Κομμουνίστρια αναφωνεί:
«Γυναίκες εργάτριες μη λυπάστε γιατί βλέπετε την σημερινή οικογένεια να εξαφανίζεται».
Προτού αναλύσω τις τραγικές συνέπειες της διάλυσης της οικογένειας θα απαριθμήσω τα μέτρα, με τα οποία οι Εβραίοι μπολσεβίκοι επεδίωξαν να επιτύχουν τον σκοπό τους.
1)    Εξέδωσαν στις 18 Δεκεμβρίου 1918 Διάταγμα που καταργούσε τον εκκλησιαστικό γάμο και καθιστούσε ευρέως το δικαίωμα του διαζυγίου. Αρκεί να κάνει μια δήλωση ότι δεν επιθυμεί πλέον να συζεί με την σύζυγό του ή αντιστρόφως η σύζυγος με τον σύζυγό της και αμέσως λαμβάνεται χωρίς πολλές διατυπώσεις το διαζύγιο. Η διάταξη αυτή είχε και τα κωμικά της επεισόδια.
Ορισμένες υπηρέτριες και μαγείρισσες κακής διαγωγής στρατολογήθηκαν επί τούτου να συγκροτήσουν στα θέατρα συλλαλητήρια και ανερχόμενες στην σκηνή τόνιζαν τα αγαθά του διαζυγίου. Έβλεπε κανείς π.χ. χονδροειδέστατη μαγείρισσα σε κατάσταση μέθης ν’ αποτείνεται με ζωηρές χειρονομίες προς το ακροατήριο και με άσχημες κινήσεις του σώματος να δηλώνει ότι έφτασε η ευτυχής εποχή που μπορεί κάθε μήνα ν’ αλλάζει τον σύζυγό της.
Οφείλουμε να τονίσουμε ιδιαίτερα ότι τόσο ο κηρυγμένος αθεϊσμός, όσο και ο νόμος αυτός περί διαζυγίου αποβλέπουν μόνο τους Χριστιανούς, και όχι τους οπαδούς των άλλων θρησκευμάτων. Έτσι, ενώ είδαμε άπειρα διαζύγια Χριστιανών, δεν είδαμε ούτε ένα τέτοιο Εβραίου ή μουσουλμάνου.
2)    Άλλο διάταγμα των μπολσεβίκων κήρυξε επισήμως ότι οι γονείς δεν έχουν κανένα ηθικό δικαίωμα στα παιδιά τους και ότι τα παιδιά είναι ελεύθερα να πράττουν ό,τι θέλουν. Είναι ευνόητες οι συνέπειες της διάταξης αυτής. Επακολούθησε η τέλεια διαφθορά των ανηλίκων, η οποία εκδηλώθηκε αμέσως με τα εξής γεγονότα: Πρώτον τα παιδιά άρχισαν να κλέβουν διάφορα αντικείμενα του σπιτιού τους και να τα πουλάνε για ν’ αγοράσουν καπνό ή τσιγάρα και το χειρότερο όλων κοκαΐνη. Συχνά συναντά κανείς στους δρόμους ομάδα παιδιών ηλικίας 12-15 ετών και των δύο φύλων να συζητάνε ζωηρά πώς το ένα ρούφηξε περισσότερη κοκαΐνη ή το άλλο. Έτσι δε συζητώντας μεταβαίνουν στο σχολείο.
3)  Στα σχολεία ενεργείται διδασκαλία που κλονίζει κυριολεκτικά όλες τις ηθικές βάσεις που είχαν οι μαθητές από το προηγούμενο σχολείο ή την οικογένειά τους.
Καλός μαθητής θεωρείται εκείνος ο οποίος γνωρίζει ποια θέσει κατέχει ο Α. ή Β. Εβραίος «Επίτροπος του λαού» και ποιες υπηρεσίες προσέφερε στην κοινωνική επανάσταση. Με αυτή τη βάση κρίνονται και οι δάσκαλοι οι οποίοι υποβάλλονται σε εξετάσεις από τους επιθεωρητές.
Εάν δεν είναι σε θέση ν’ απαντήσουν ικανοποιητικά σε αυτού του είδους ερωτήματα, αμέσως παύονται για να καταδικαστούν με τις πλέον φρικώδεις στερήσεις, γιατί αυτοί θεωρούνται στιγματισμένοι εχθροί του προλεταριάτου.
Αποβλέποντας στην ηθική παράλυση της παρούσας γενιάς οι Εβραίοι δικτάτορες εφάρμοσαν το μικτό σύστημα της φοίτησης στο σχολείο αγοριών και κοριτσιών.
Γίναμε λίγους μήνες αργότερα μάρτυρες του απεχθέστερου θεάματος να βλέπουμε κορίτσια 13, 14, 15 ετών, εγκυμονούντα.
4)    Για την εξολόθρευση του ρωσικού λαού οι κόκκινοι τύραννοι της Μόσχας εξέδωσαν Διάταγμα με το οποίο είναι ελεύθερες οι εκτρώσεις και τα νοσοκομεία είναι υποχρεωμένα να προβαίνουν σε δωρεάν έκτρωση.
5)  Άλλο Διάταγμα μιλάει για την κοινοκτημοσύνη των γυναικών, αλλά αυτό δεν εφαρμόστηκε σε όλη την Ρωσία.


Η πείνα στην Ρωσία
Για χάρη της περιέργειας ιδού επί λέξει μερικά τέτοια διατάγματα:
«Ο σύντροφος Καρασέεβ έχει το δικαίωμα της κοινοκτημοσύνης στην πόλη Αικατερινοδάρ δέκα νεανίδων από 16 έως 20 ετών με την δική του εκλογή».
Ορίστε και άλλο αρκετά ενδεικτικό διάταγμα:
«Με το παρόν πιστοποιείται, ότι ο σύντροφος Εθιόνικος εξουσιοδοτείται να λάβει για τον εαυτό του νέα κόρη. Κανείς δεν έχει το δικαίωμα να του απαγορέψει ή να του αντισταθεί. Είναι εξουσιοδοτημένος με απεριόριστο δικαίωμα το οποίο πιστοποιείται από τις υπογραφές».
Ο ιερός χαρακτήρας της οικογένειας, βάση όχι μόνο του πολλαπλασιασμού, αλλά και της ύπαρξης κάθε έθνους καταργήθηκε, ο ελεύθερος γάμος επιτράπηκε μέχρι αυτό το σημείο, ώστε η συμβίωση άνδρα και γυναίκας να διαρκεί μόνο μερικούς μήνες, τα δε καθήκοντα των συζύγων περιορίζονται αποκλειστικά στην κτηνώδη ηδονή.
Εύκολα φαντάζεται ο καθένας ποιες υπήρξαν οι συνέπειες των μέτρων αυτών.
Οι γεννήσεις ελαττώθηκαν κατά 50% τουλάχιστον και συνεχίζουν να ελαττώνονται, τα αφροδίσια νοσήματα έχουν τόσο διαδοθεί, ώστε να εγείρεται σοβαρό θέμα συζήτησης στις Κομμουνιστικές εφημερίδες στις οποίες πρωτοστατεί ο Κομισάριος της Υγιεινής Σιμάσκο.
Αυτός πρότεινε διάφορα μέτρα προληπτικά αλλά όλα αυτά προς το θεαθήναι. Και ο δυστυχής Ρωσικός λαός κλαίει τα πολλά εκατομμύρια χαμένα παιδιά από την φοβερή μάστιγα της σύφιλης, η οποία έχει διαδοθεί τόσο πολύ όχι μόνο στις πόλεις αλλά και στην ύπαιθρο.
Στην τεχνητή πείνα, στις διάφορες επιδημίες, στις ασθένειες, ο Ρωσικός λαός αναγνωρίζει σκόπιμα μέσα τα οποία μεταχειρίζεται η σπείρα αυτή των διεθνών συνωμοτών για την εξόντωση του Χριστιανού Ρωσικού λαού που τρομοκρατείται από την Τσέκα ή Γκεπεού, ξένης μισθοφόρου στρατιάς, οργάνου της Τρίτης Διεθνούς, η οποία αποτελείται από κάθε άλλο παρά από Ρώσους. Γιατί στην φρουρά αυτή τα 50% είναι Εσθονοί και Λιθουανοί και τα άλλα 50% Κινέζοι και μωαμεθανοί της κεντρικής Ασίας και του Καύκασου, που ανέκαθεν μισούσαν τον ρωσικό Χριστιανικό λαό.
Είναι περίεργο πώς ο κ. Σοφιανόπουλος δεν αντιλήφθηκε τίποτα από τα παραπάνω ή αν τα αντιλήφτηκε δεν τα σημείωσε στα μακρά του άρθρα υπέρ του μπολσεβικισμού.
Στο αυριανό άρθρο μου θα εξετάσω γενικότερα τις ηθικές συνέπειες του μπολσεβικισμού, οι οποίες είναι άξιες τόσο μεγαλύτερης προσοχής, καθόσον κανένα έθνος δεν μπορεί να ζήσει χωρίς ηθική, όλα τα υποδουλωμένα έθνη, την προηγούμενη της καταστροφής τους, βρίσκονταν σε έσχατη παραλυσία και ανηθικότητα.






Συνδεθείτε στη σελίδα μας https://www.facebook.com/antizitro

Οι απόψεις του ιστολογίου δεν συμπίπτουν απαραίτητα με τα περιεχόμενα του άρθρου

Κοινοποιήστε το:

 
Copyright © ANTIZITRO. Designed by OddThemes